mastervolt-powerduo-logo

Referenssit

Powerduo Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2004 lähtien. Olemme koonneet esille muutamia referenssejä, joiden avulla voit tutustua paremmin osaamiseemme sekä palveluihimme. Pystymme palvelemaan erittäin monipuolisesti niin yrityksiä, kuntia ja valtiota kuin yksityisiä asiakkaitakin. Mikäli kiinnostuit tuotteistamme tai palveluistamme, ota meihin yhteyttä.

Delta 88 Yacht | Delta 88 Yacht sähköjärjestelmä

Delta sähköjärjestelmä

Olemme suunnitelleet, toimittaneet ja käyttöönottaneet Delta 88 -aluksen koko sähköjärjestelmän. Fischer Pandan dieselgeneraattorit, Mastervoltin Lithium Ion -akut, Mastervoltin invertterit ja akkuvaraajat, aluksen sähkökeskukset syötönvaihtojärjestelmineen sekä ohjauspaikan ja flybridgen mustat käyttöpanelit kuuluvat meidän toimitukseemme.

Miehistö- ja tutkakontit | Virransyöttöjärjestelmät

Tutkakontti sähköjärjestelmä

Suunnittelemme ja toimitamme virransyöttöjärjestelmiä ja varavoimalaittita erilaisiin tarpeisiin. Järjestelmiämme on muun muassa puolustusvoimien miehistökonteissa, ilmavalvonnan liikuteltavissa tutka-asemissa ja teollisuuden esittelykonteissa.

Kirjasto- ja erikoisautot

Kirjastoauto sähköjärjestelmä
Toimitamme eri korinvalmistajille sähköntuottojärjestelmiä heidän tarpeensa mukaan esim. kirjasto-, mammografia- ja röntgenbusseihin. Uudet Mastervoltin Lithium Ion -akut tarjoavat merkittäviä polttoaineensäästöjä paremman suorituskykynsä ansiosta. generaattorin käyttötunnit vähenevät, huoltoväli pitenee mutta sähköntuotto paranee.

Kytkinpaneelit ja maasähköjärjestelmät

Suunnittelemme, valmistamme ja toimitamme johdinsarjoja pienveneteollisuudelle. Asiakkaisiimme kuuluu kansainvälisestikin merkittäviä valmistajia kuten Buster, AMT, Delta PowerBoats, SeaStar ja Faster. Pystymme toteuttamaan toimivan kokonaisuuden kaikenkokoisiin veneisiin ja toimittamaan sen juuri haluttuna ajankohtana.

Baltic Yachts | Sähköjärjestelmän komponentit

Toimintavarmuus on suurissa veneissä tärkeintä. Olemme jo yli 20 vuotta tehneet tiivistä yhteistyötä Pohjanmaalla sijaitsevan Baltic Yachtsin kanssa ja juuri solmineet uuden ”preferred supplier”-sopimuksen heidän kanssaan. Tämä takaa yhteistyön jatkuvuuden ja näissä huippuhienoissa purjeveneissä on jatkossakin Mastervoltin Lithium Ion -akut, Fischer Pandan dieselgeneraattorit, Mastervoltin akkuvaraajat sekä Mastervoltin väyläohjattu MasterBus -järjestelmä. Olemme olleet mukana lähes kaikissa Baltic Yachtsin projekteissa: Visione, Pink Gin ja Canica ehkä tunnetuimpien joukossa.

Nautors Swan | Sähköjärjestelmät

Nautors Swan | Sähköjärjestelmät
Toimitamme eri korinvalmistajille sähköntuottojärjestelmiä heidän tarpeensa mukaan esim. kirjasto-, mammografia- ja röntgenbusseihin. Uudet Mastervoltin Lithium Ion -akut tarjoavat merkittäviä polttoaineensäästöjä paremman suorituskykynsä ansiosta. generaattorin käyttötunnit vähenevät, huoltoväli pitenee mutta sähköntuotto paranee.

Targa | Sähköjärjestelmät

Targa sähköjärjestelmät
Pohjanmaalla sijaitseva Botnia Marin valmistaa Targa-merkkisiä veneitä, jotka tunnetaan myös merten 4×4:nä. Näissä vaativissakin olosuhteissa erittäin merikelpoisina pidetyissä veneissä laatu ja huoltovarmuus on erittäin tärkeää. Mastervoltin maailmanlaajuinen huoltoverkosto huolehtii nopeasti ja tehokkaasti asiat kuntoon, jos ongelmia ilmenee. Fischer Pandan dieselgeneraattorit ja Mastervoltin järjestelmäkomponentit mahdollistavat erittäin luotettavan ja toimivan sähköjärjestelmän.

Varavoimalaitteistot

Varavoimalaitteistot
Toimitamme vara- ja hätävoimalaittestoja erilaisille tuotantolaitoksille ja liikkeille. Valtakunnallisen sähköverkon luotettavuus on laskenut huomattavasti. Erilaiset ilmastolliset syyt saattavat aiheuttaa pitkiäkin taukoja, jolloin kantaverkko on poissa pelistä. Arvokkaat pakastusjärjestelmät ja pumppulaitokset pitää silti pysyä toiminnassa. Muun muassa Talvivaaran kaivoksen pumppuasemien varavoimajärjestelmät ovat meidän toimittamiamme. Mastervoltin uudet Lithium Ion -akut mahdollistavat nyt pienikokoisen mutta silti erittäin tehokkaan varavoima järjestelmän.

Viranomaisalukset

Viranomaisalukset
Erilaiset viranomaiset ja puolustusvoimat vaativat laitteiltaan paljon. Eräät asiakkaamme kuten Baltic Workboats, Marine Alutech ja Uki WorkBoat on erikoistunut toimittamaan ammattiluokan aluksia näille tahoille. Usein ne varustellaan Fischer Pandan dieselgeneraattoreilla niiden keveyden ansiosta. Mastervoltin akkuvaraajat ja invertterit taas asennetaan laatunsa takia.