mastervolt-powerduo-logo

Räätälöidyt sähköjärjestelmät merenkulkuun, ajoneuvoihin sekä teollisuuteen

Powerduo Oy on sähköjärjestelmäratkaisujen johtavia asiantuntijoita. Suunnittelemme ja toimitamme erilaiset sähköjärjestelmät veneisiin, laivoihin, ajoneuvoihin sekä teollisuuden tarpeisiin. Olemme toteuttaneet sähköjärjestelmiä myös puolustusvoimille voimantuottojärjestelmiksi sekä saaristoon mökkien varavoimajärjestelmäksi. Ratkaisuillamme saavutetaan paras mahdollinen hyöty, tehokkuus ja käytettävyys; lisäksi tarjoamme huoltopalveluita varmistaaksemme moitteettoman toimivuuden. Erittäin laaja tuotevalikoima, oma asiantuntijuutemme sekä yhteistyö alan parhaiden laiva-, vene- ja ajoneuvovalmistajien kanssa mahdollistavat onnistuneen sähköjärjestelmän toteutuksen. Olipa kyse pienestä tai isommasta projektista, pystymme tarjoamaan täydellisen kokonaisratkaisun räätälöitynä asiakkaan tarpeisiin. Tutustu referensseihimme! 

Marine-sähköjärjestelmät veneisiin, laivoihin ja isompiin aluksiin

Marine-sähköjärjestelmät on tarkoitettu kaiken kokoisten alusten tarpeisiin. Valikoimistamme löytyvät sopivat sähköjärjestelmän komponentit aina pienestä pulpettiveneestä luksusristeilijään saakka. Olemme erikoistuneet vaativiinkin ratkaisuihin; esimerkiksi Mass-akkuvaraajat on suunniteltu raskaaseen ammattikäyttöön, kuten öljynporauslautoille, kauppa-aluksiin, risteilyaluksiin ja isompiin huvialuksiin. Työskentelemme yhdessä maailman parhaiden venevalmistajien ja laivatelakoiden kanssa mahdollisimman hyvän sekä toimivan sähköjärjestelmän aikaansaamiseksi. Suunnittelu, konsultointi ja komponenttien toimittaminen kuuluvat kaikki palveluihimme.

Mobile-sähköjärjestelmät ajoneuvoihin

Nykyisten ajoneuvojen sähköntarve on jatkuvassa kasvussa. Vapaa-ajan ajoneuvoissa, kuten matkailuautoissa, sähkön kulutus kasvaa koko ajan. Tämä vaatii akuilta ja niihin kytketyiltä laitteilta yhä enemmän.

Hyötyajoneuvoissa järjestelmältä vaaditaan usein toimintavarmuutta – tällöin kannattaa panostaa laadukkaisiin ja luotettaviin laitteisiin. Valikoimissamme olevat Mobile-sähköjärjestelmän komponentit ovat uusinta tekniikkaa ja käytössä laadukkaimmissa matkailuautoissa.

Mastervoltin Lithium Ion -akut ja Fischer Pandan invertterisarjan dieselgeneraattorit mahdollistavat tehokkaan, mutta silti kevyen järjestelmän. Kauttamme järjestyvät kaikki tarvittavat komponentit: huoltovapaat akut, siniaaltoinvertterit, akkuvaraajat, dieselgeneraattorit ja kaikki pienimmätkin kytkentätarvikkeet miinuskiskoista erilaisiin automaattisulakkeisiin.

Sähköjärjestelmät teollisuuden tarpeisiin

Merenkulkuun ja ajoneuvoihin tarkoitettujen järjestelmien ohella pystymme tarjoamaan sähköjärjestelmät myös teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme vara- ja hätävoimalaitteistoja erilaisille tuotantolaitoksille ja liikkeille. Kun tarvitaan suuria tehoja, ovat Mass Combi Ultra -yhdistelmälaitteet paras ratkaisu. Näissä laitteissa on sekä akkuvaraaja että invertteri yhdessä laitteessa, ja ne tarjoavat järeää suorituskykyä kaikissa olosuhteissa ilman verkkovirtaa. Ota yhteyttä ja kysy lisää – suunnittelemme ratkaisut yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja kohteen asettamien vaatimusten mukaisesti.